100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

Waar kunt u incontinentiemateriaal bestellen?

Waar incontinentiemateriaal bestellen?

Wij beantwoorden graag een van de meest gestelde vragen: “Waar incontinentiemateriaal bestellen?” Een van de meest bekende plekken om incontinentiemateriaal te kopen is bij een drogisterij, apotheek of zorginstantie. Voordat u incontinentiemateriaal besteld, adviseren wij u eerst om een afspraak te maken met uw zorgverlener of huisarts. Zij kunnen u discreet alle informatie en indicaties van incontinentie en de juiste incontinentiematerialen geven, passend bij uw profiel. Uw profiel kan licht, matig of zwaar incontinent zijn. Ook kunnen zij u aangeven of sprake is van ongewenst urineverlies en/of ontlastingsincontinentie. Nadat er bekend is of u last heeft van licht, matig of zware incontinentieproblemen, zult u geadviseerd & voorgeschreven worden welke soort incontinentiemateriaal u moet bestellen. Wist u al dat u incontinentiemateriaal ook online kunt bestellen?

Waarom online bestellen?

  • Het kopen van incontinentiemateriaal bij een drogisterij, apotheek of zorginstantie is niet discreet. De verpakkingen worden meestal niet discreet verpakt in een doos, dit kan ongemakkelijke momenten opleveren. Wanneer u bij 123incontinentie bestelt, kunnen wij u verzekeren dat de dozen altijd discreet verpakt zijn en ook discreet thuis worden bezorgd.
  • Incontinentiemateriaal is in de winkel vaak duurder dan online. Wij hebben de scherpste prijzen op de markt omdat wij geen pand hoeven te huren en minder personeel in dienst hoeven te nemen. Wij verzekeren u dat wij altijd de goedkoopste zijn. Zijn we dat niet? Dan horen wij uiteraard graag van u zodat wij onze prijzen kunnen aanpassen.
  • Incontinentiemateriaal in de winkel heeft een vaste prijs. Er zijn geen speciale kortingen, acties of aanbiedingen. Zelfs wanneer u grote hoeveelheden in één keer koopt, krijgt u geen korting. Bij 123incontinentie hebben wij altijd speciale kortingen, acties en aanbiedingen. Wij geven namelijk wel hoge kortingen indien u veel verpakkingen besteld. Zo betaalt u nooit te veel! Heeft u onze TENA Sale assortiment al gezien?
  • Wanneer u op zoekt bent naar een specifiek product en ze hebben dit niet op voorraad, dan kan dit een lange wachttijden en/of levertijden hebben. Wij van 123incontinentie verzekeren u dat wanneer u het product vandaag besteld, het morgen in huis heeft. Zo heeft u geen lange wachttijden en/of levertijden.
  • Bij een drogisterij hebben ze geen verpleegkundige in dienst, dus hebben ze weinig kennis over de verschillende soorten incontinentiemateriaal. Wanneer u op zoek bent naar advies of het beste product voor uw probleem, kunnen zij u meestal niet helpen. Wij van 123incontinentie hebben gelukkig wel veel verstand van onze producten. Wij kunnen u helpen met het vinden van het juiste incomateriaal. U kunt onze verpleegkundige Petra bereiken via: verpleegkundige@123incontinentie.nl.
  • In de winkel, drogisterij of apotheek is er meestal een beperkt assortiment van incontinentiematerialen. Ook is dit vaak van één merk. U kunt dus niet verschillende soorten en merken vergelijken. Online is het aanbod vele malen groter. Wij hebben de grootste assortiment incontinentiemateriaal van Nederland en België. Zo kunt u het beste product voor u uitkiezen.

Onze soorten incontinentiemateriaal:Waar incontinentiemateriaal bestellen

Onze merken incontinentiemateriaal:

Hopelijk hebben wij u met deze informatie goed geïnformeerd en de vraag “Waar incontinentiemateriaal bestellen?” beantwoordt.