100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

Vakantietips voor incontinentiemateriaal

Onze vakantietips voor incontinentiemateriaal

Incontinentie heeft veel invloed op het leven van mensen die hier last van hebben. Ze zijn vaak onzeker en durven minder te ondernemen. Vakanties of dagjes uit zijn een groot probleem en veel mensen met incontinentieproblemen gaan bijna niet meer voor langere tijd weg. Te laat een toilet vinden of niet naar het toilet kunnen is een grote angst voor deze mensen. Toch is het geen reden om thuis te blijven en niet meer op vakantie te gaan. Met een goede voorbereiding en het goede materiaal kunt u ook genieten van een welverdiende vakantie. Wij van 123incontinentie bieden u de vakantietips voor incontinentiemateriaal, zodat u weer probleemloos op vakantie kunt gaan.

Alle vakantietips voor bij incontinentie

Het belangrijkste wat u moet doen is genoeg materiaal meenemen. U kunt niet zeker weten of u incontinentiemateriaal kunt krijgen op de plek van bestemming. En als het wel te verkrijgen is, speelt de prijs of het soort materiaal nog een rol. Vaak is het merk incontinentiemateriaal in het buitenland duur en hetzelfde merk en soort vinden kost ook veel moeite. Zorg er dus voor dat u altijd genoeg materiaal meeneemt voor de hele vakantie. Hiermee voorkomt u veel problemen. Wanneer u met het vliegtuig reist, is het handig om in de handbagage extra materiaal te stoppen. Als u meer bagage heeft dan is toegestaan, kunt u een medische verklaring bij uw arts halen. Als u zo’n verklaring heeft, kunt u kosteloos extra bagage meenemen. Ook schone kleding en ondergoed is erg handig in de handbagage. Het dragen van donkere kleding helpt ook voor meer discretie. Kleine natte plekjes op de kleding zal minder snel opvallen. Huidirritatie kan tijdens het reizen sneller ontstaan dan normaal. Door het lange zitten en de andere omstandigheden op de bestemming kunnen voor huidirritatie zorgen. Het is dus nog belangrijker dan normaal om huidverzorgingsproducten mee te nemen, zodat u geen last krijgt van irritaties. Wanneer u rekening houdt met deze vakantietips voor incontinentiemateriaal, kunt u weer probleemloos op vakantie gaan.

Soms is er geen materiaal verkrijgbaar op de bestemming. Zorg er dus voor dat u genoeg materiaal meeneemt voor onderweg en voor de gehele vakantie.

Wanneer u met het vliegtuig of trein reist, kan het voorkomen dat u te veel bagage heeft doordat u incontinentiemateriaal moet meenemen. Uw arts kan u een medische verklaring geven en daarmee kunt u kosteloos meer bagage meenemen.

Tijdens het reizen is het belangrijk om genoeg materiaal en schone kleding mee te nemen. Zo bent u op alles voorbereid en kunt u zonder zorgen op reis gaan, zelfs wanneer u lang moet wachten op het vliegveld of op het station.

Het klimaat in het vakantieland kan erg verschillen van het eigen land. Hierdoor kunt u ook last krijgen van huidirritaties. Neem dus altijd speciale huidverzorgingsproducten mee, zodat u geen last krijgt van irritaties.

Zorg ervoor dat u sterker materiaal meeneemt dan u normaal gebruikt. Wanneer u lang moet reizen, kan het voorkomen dat u niet altijd naar het toilet kunt. Het sterkere materiaal beschermt u nog langer dan het materiaal dat u normaal gebruikt.

Vakantietips voor incontinentiemateriaal