Mijn Oooeps app voor bekkenbodemoefeningen

Vijf minuten per dag kan het verschil al uitmaken

Verminder licht urineverlies met de fitnessapp voor bekkenbodemtraining van lights by TENA, voor dagelijkse herinneringen en handige tips over kegeloefeningen die je bekkenbodem versterken.
Wat zo handig is aan bekkenbodemoefeningen is dat je ze altijd en overal kunt doen. Je moet alleen zorgen dat je eraan denkt. Met de fitnessapp voor bekkenbodemtraining van lights by TENA hoef je je nooit meer druk te maken dat je ze vergeet. Het is zoiets als je persoonlijke bekkenbodemtrainer – in je broekzak. En het is beschikbaar voor zowel iOS als Android.
De app is gratis en omvat de volgende functies:
 • Professionele video’s voor oefeningen voor en na de bevalling, waarin wordt uitgelegd wat de beste en meest effectieve manier is om bekkenbodemoefeningen te doen voor de beste resultaten.
 • Eenvoudig te volgen oefeningen die worden gebruikt door professionele pilatesinstructeurs.
 • Voortgangstracker zodat je je voortgang wat betreft spieraanspanning en controle bij kunt houden.
 • Optionele dagelijkse herinneringen, door jou ingesteld op een tijd die aansluit bij je routine en bij je levensstijl past.

Bron: http://www.tena.be/nl/lightsbytena/tips-en-training/pelvic-floor-fitness-app

gratis toegangskaartjes dierentuin

Wij geven nóg 2x gratis toegangskaartjes voor een dierentuin naar keuze weg!

Iedereen die in de maand oktober 2017 een bestelling & anonieme beoordeling plaatst, maakt kans op 2x gratis toegangskaartjes voor de dierentuin.

De voorwaarden:

 1. U heeft een bestelling geplaatst in de maand oktober 2017
 2. U heeft na ontvangst van uw bestelling een anonieme beoordeling geplaatst

Donderdag 2 november 2017 wordt de winnaar anoniem bekend gemaakt op onze Facebook pagina en uiteraard nemen wij contact op met de winnaar!

Hartelijke groet,

Team 123incontinentie

gratis toegangskaartjes dierentuin

Wij geven 2x gratis toegangskaartjes voor een dierentuin naar keuze weg!

Iedereen die in de maand september 2017 een bestelling & anonieme beoordeling plaatst, maakt kans op 2x gratis toegangskaartjes voor de dierentuin.

De voorwaarden:

 1. U heeft een bestelling geplaatst in de maand september 2017
 2. U heeft na ontvangst van uw bestelling een anonieme beoordeling geplaatst

Maandag 2 oktober 2017 wordt de winnaar anoniem bekend gemaakt op onze Facebook pagina en uiteraard nemen wij contact op met de winnaar!

Hartelijke groet,

Team 123incontinentie

Wat te doen tegen urineverlies? Incontinentie, ookwel urineverlies en/of ontlastingsverlies (feces) genoemd, kan iedereen overkomen, maar het komt gemiddeld wel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

Urineverlies treft de meeste vrouwen op een bepaald moment in het leven, hoewel het bij oudere vrouwen vaker voorkomt, kunnen jongere vrouwen het net zo goed ervaren. Enkele vormen van incontinentie zijn stressincontinentie, urge-incontinentie en hoest-incontinentie.

Het is natuurlijk geen verassing dat teveel drank/water een probleem kan zijn voor mensen met incontinentie. Zwaar bezuinigen op drinken is echter geen oplossing, aangezien het kan lijden tot uitdroging, nierstenen en constipatie, wat uw blaas kan irriteren en symptomen erger kunnen maken. Het is van uiterste belang om de juiste balans te krijgen, bijvoorbeeld 2 liter vocht per dag. Indien u ’s nachts last heeft van urineverlies, dan kunt u overwegen om in de avond minder te drinken dan ochtend/middag.

Als u incontinent bent, is een happy hour in de kroeg alles behalve happy. Alcohol veroorzaakt meer urine, wat als gevolg meer urge-incontinentie heeft. Ook kan alcohol uw blaas irriteren, wat een serieus probleem is voor mensen met een overactieve blaas.

 

Koffie en thee, ooit waren het je beste vrienden, nu zijn het je vijanden! Ze bevatten cafeïne, die net als alcohol uw blaas irriteren. Cafeïne zorgt voor een directe irritatie van uw blaas, verminder het en drink water of melk. Zou decafé koffie wel mogen tegen urineverlies? Het antwoord is heel simpel: nee, wat er is en blijft cafeïne in.

 

Chocoladeliefhebbers, het spijt ons, maar ook chocolade bevat cafeïne wat kan lijden tot een overactieve blaas. (net als alcohol, koffie en thee) Ongeacht wit/melk/pure chocolade en koude/warme chocolademelk, het blijft cafeïne bevatten.

 

Snoepliefhebber? Ook dan raadden wij het niet aan om te gaan snoepen indien u last heeft van urineverlies, tenminste zeker geen snoepjes die honing, glucosestroop en fructose bevatten.

 

‘Mag ik dan alsjeblieft wel een glaasje cola drinken als ik op het terras zit?’ Sorry, ook cola bevat cafeïne, maar zeker ook koolzuur, wat allebei uw blaas kan irriteren. Het is aangetoond dat koolzuurhoudende dranken enkele incontinentie symptomen verergeren. Ook cranberry sap kan voor problemen zorgen. Professoren raadden u aan om natuurlijke voeding te nuttigen, denkt u hierbij aan natuurlijke antioxidanten en vitamines. ‘Mag ik wel groente en fruit eten?’ Daar zeggen wij graag ja op. Wij zeggen alleen geen ja op citrusvruchten zoals citroen, limoen of sinaasappels.

 

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die kruidige voedsel zoals curry/chili/peper vermijden, ook urineverlies weten te verminderen.

 

Bepaalde hart medicijnen, bloeddrukverlagende geneesmiddelen, spierverslappers, kalmeringsmiddelen en andere drugs kunnen incontinentie verergeren. Praat met uw arts hierover of uw medicijnen tot meer incontinentie lijden.

 

Incontinentiemateriaal Kopen België?

Beste bezoeker,

We zijn flink gegroeid afgelopen jaren, het is ons bijvoorbeeld gelukt om €2 goedkoper te zijn met originele Tena Men verpakkingen, binnen 24-uur te kunnen leveren met Track & Trace en vanaf nu bieden wij onze Belgische klanten de mogelijkheid om via onze webshop discreet incontinentiemateriaal te bestellen. (voorheen bestelden zij telefonisch of per mail bij ons)

Informatie voor onze Belgische klanten:

 • Betalen kan gratis met de Belgische betaalmethode Bancontact/MisterCash
 • Gratis verzending boven €40
 • Verzendkosten €7,50 onder €40

Dat was het voor vandaag! Hartelijk dank voor uw aandacht.

Hartelijke groet,

Team 123incontinentie

Extreme prijsdaling Tena Men, speciaal voor u!

Beste klant,

Dankzij uw vertrouwen in 123incontinentie en de groei die wij daardoor doormaken kunnen wij nog scherper inkopen. Wij vinden het wel zo eerlijk om u deelgenoot te maken in ons succes door u nog lagere prijzen aan te bieden.


TENA MEN Level 1

TENA MEN Level 2

TENA MEN Level 3

 

TENA MEN Level 4

TENA Men Level 1 – Sale

TENA Men Level 2 – Sale

TENA Men Level 3 – Sale


Hartelijke groet,

Directie 123incontinentie.nl


 

swash-incontinentie-verzorging-wassen-zonder-water

Uitstekende bescherming voor incontinentiezorg

Swash Verzorgend Wassen Zonder Water is heeft naast het wassen zonder water voor bedlegerige patiënten, nu ook een lijn welke gericht is op de verzorging van incontinentie. Onze vochtige washandjes en wasdoekjes bieden naast hygiëne en verzorging ook uitstekende verzorging tijdens het wassen van de perineum omgeving.

Swash biedt een 3-in-1 formule: hygiëne, verzorging en bescherming!

Conserveersysteem via multifunctionals

Swash heeft een speciale lotion ontwikkeld welke huidverzorgende en vochtregulerende ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten bevatten een conserverende werking waardoor microbiologische stabiliteit van de producten gewaarborgd worden.

Fragrance Free (Parfumvrij): Hypoallergeen

Er is door dermatologen vastgesteld dat door de prevalentie van contactallergieën van parfum, parfum in incontinentieproducten niet gewenst wordt door de gebruikers. Hier heeft Swash iets op bedacht, u zult het vast niet raden, maar de innovatieve hulpmiddelen van Swash bevatten hierom dus geen parfumgrondstoffen. Nu komt het leuke, ondanks dat de lotion geen parfum bevat, heeft de lotion tóch nog een aangename, verfrissende en milde geur!

Dimethicone-olie

De Swash lotion is gemaakt van water en olie. De pure olie – 3% dimethicone – zorgt voor een verhoging van viscositeit en laat een barrièrelaag achter op de huid. Deze barrièrelaag kan niet worden weggespoeld door urineverlies, mooi hé! Dankzij de Swash incontinentieproducten is uw huid beschermd tegen urineverlies en/of ontlastingsverlies.

TENCEL® – Milieuvriendelijk

Onze hulpmiddelen zijn onder andere gemaakt van TENCEL®, houtvezel wat zich kenmerkt door haar zuiverheid, zachtheid en absorberend capaciteit.

Beste bezoeker,

Wij van 123incontinentie willen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Service en persoonlijk contact is voor ons net zo belangrijk als betaalbaar incontinentiemateriaal!

Daarom hebben wij besloten om u naast telefonisch en e-mail, ook van dienst te mogen zijn via WhatsApp!

Heeft u bijvoorbeeld een korte vraag of wilt u liever niet bellen? Dan is deze vorm van communicatie ideaal voor u. Uiteraard blijven wij ook gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail.

Whatsapp-nummer: 0630644572

Beste klant,

De magazijn uitverkoop is van start gegaan! Hoge kortingen op Attends Soft, Attends Pull-Ons, Attends Contours, Attends Flex en Attends Cover-Dri!

OP=OP, belt u ons voor de mogelijkheden, een beller is natuurlijk sneller: 0345-638-606!

Hartelijke groet,

Team 123incontinentie.nl

Dankzij de webwinkel MultiPi.nl (in samenwerking met 123incontinentie) kunnen bedlegerige patiënten en rolstoelgebruikers dankzij de Swash Shampoo Cap, haren verzorgend wassen zonder water, door middel van een badmuts.

Vandaag heeft een van onze medewerkers een mevrouw aan de telefoon gehad die de SWASH Shampoo Cap wou bestellen voor haar dochter die opgenomen is in het WKZ (Wilhelmina Kinderziekenhuis). Haar dochter mocht van de verpleegkundige een tijdje niet douchen, maar ze kreeg van de verpleegkundige wel de tip om een shampoo cap te bestellen.

Mevrouw heeft de Swash Shampoo Cap bij ons besteld, waarna onze medewerker direct in de auto stapte en haar bestelling persoonlijk heeft afgeleverd! Wij hopen dat je snel beter wordt!

 

Swash Shampoo Cap WKZ Ziekenhuis Cliënt