100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

TENA Mens Pads

Wat zijn TENA Mens Pads?

Wanneer u als man last heeft van ongewenst urineverlies is dit natuurlijk erg vervelend. Gelukkig bieden de TENA Mens Pads een goede oplossing. De TENA Mens Pads zijn inleggers die speciaal gemaakt zijn voor mannen met licht tot matig urineverlies. Ze worden wereldwijd door miljoenen incontinente mannen gebruikt. De TENA Mens Pads is de Engelse vertaling van TENA Men. De Pads zijn ontworpen om mannen met incontinentie zo goed mogelijk te beschermen, maar ook discretie, comfort en een schoon gevoel speelt een zeer belangrijke rol. De TENA Mens Pads kunnen zeer comfortabel in uw eigen ondergoed gedragen worden en beschermen zo uw kleding. De inleggers zijn gevormd naar de vormen van de man (anatomische pasvorm) en zijn daarom discreet onder uw eigen kleding te dragen. De Mens Pads zijn in verschillende absorptiecapaciteiten verkrijgbaar en zijn geschikt van druppelincontinentie tot aan grote hoeveelheden ongewild urineverlies. Ook bevatten de inleggers een speciale Odour Control die de ongewenste urine luchtjes neutraliseert en u zo altijd een schoon en fris gevoel geeft. Zo kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden blijven doen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw urineverlies.

Wanneer gebruikt u TENA Mens Pads?

De TENA Mens Pads zijn geproduceerd voor mannen met incontinentieproblemen. Dit is een aandoening waarbij iemand onvrijwillig urine verliest. Dit kunnen kleine beetjes zijn of grotere hoeveelheden in één keer zijn. Er kunnen verschillende oorzaken zijn het urineverlies. Het kan ontstaan door prostaatproblemen. Wanneer de prostaat groter wordt, kan het tegen de blaas of urinebuis gaan drukken en zo kunt u urine verliezen. Het kan ook ontstaan door een (prostaat)operatie of medicijnen waardoor u geen controle meer heeft over uw blaas en dus ongewenst urine verliest. De oorzaken van incontinentie zijn heel divers en ook de hoeveelheid van urineverlies kan verschillen. Gelukkig zijn de TENA Mens Pads er in verschillende sterktes en kunnen bij ongewild urineverlies, hulp bieden.

Het TENA Mens Pads Assortiment

Er zijn vier verschillende soorten incontinentiemateriaal van de TENA Mens Pads met verschillende absorptievermogens. Alle inleggers zijn in het eigen ondergoed te dragen en worden allemaal aan de voorkant gedragen. Tevens zijn ze allemaal erg discreet en comfortabel te dragen zodat niemand van de buitenwereld merkt dat u een inlegger draagt. De TENA Mens Pads Level 0 is de lichtste inlegger en is vooral te gebruiken bij druppelincontinentie. Dit betekent dat u druppeltjes urine verliest, bijvoorbeeld tijdens het niezen of hoesten. De TENA MEN Level 0 is geschikt om enkele druppels op te vangen. De Mens Pads Level 1 zijn geschikt voor lichte incontinentie en hebben de vorm van een kom. Deze inleggers kunnen meer opnemen dan enkele druppels en worden veel gebruikt na bijvoorbeeld een prostaatoperatie. De Level 2 is iets sterker en dikker dan de Level 1. Ze hebben dezelfde anatomische vorm. De TENA Mens Pads Level 2 bieden meer zekerheid dankzij de grotere opnamevermogen. De sterkste inlegger voor mannen van TENA is de Level 3. Deze is gemaakt voor mannen die het maximale absorptievermogen nodig hebben. Level 3 heeft daarom ook een absorptievermogen van 710 ml en is dus geschikt voor mannen die last hebben van matige incontinentie waarbij ze veel urine verliezen. Ook is dit product te gebruiken bij urge-incontinentie. Dit is wanneer u plots de aandrang voelt om te plassen en u dit niet kunt uitstellen tot aan uw toilet.

tena mens pads