100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

TENA Luiers

TENA Luiers voor volwassenen

Het bekendste soort incontinentiemateriaal is de luier. We kennen allemaal wel de luiers voor baby’s. TENA heeft echter ook luiers ontwikkeld voor volwassenen die last hebben van urineverlies en/of ontlastingsverlies, deze heten, met een speciaal volwassen woord, de TENA Slips. De slips zijn geschikt voor mannen en vrouwen. De TENA luiers hebben diverse absorptiecapaciteiten, maar worden het meest gebruikt bij zware incontinentie. Slips worden op een andere manier aangetrokken dan incontinentiebroekjes. Je stapt er niet in zoals normaal ondergoed, maar de slip wordt vastgezet op de heup. Zo kan de slip perfect het lichaam omsluiten en is de kans op lekkage erg klein. Zelfs wanneer u ligt. Hierdoor zijn TENA luiers erg geschikt voor in de zorg. Deze mensen zijn vaak bedlegerig en bij het dragen van TENA Pants kan dan lekkage ontstaan langs de benen. De TENA luiers worden vastgezet op de heup en zo worden deze lekkages voorkomen. De luiers zijn ideaal voor mensen die de hele dag in bed liggen.

De TENA luiers bieden een sterke bescherming in combinatie met comfort en geurbestrijding. De luiers bestaan uit een stuk en bevatten speciale vleugels aan de zijkant. Dit is een groot verschil met andere soorten incontinentiemateriaal. Deze verlengde vleugels zijn gemaakt van zacht plastic met watten en het beschermende gedeelte van de luier wordt zo nog groter. Dankzij het grote opnemende oppervlak van de luier is de absorptievermogen erg groot. Zodra er urine in de luier komt, wordt het opgenomen en door absorptiekorrels in de kern omgezet in gel. Zo komt de huid niet in contact met het vocht en dit geeft een droog en schoon gevoel. Kans op huidirritaties worden hiermee voorkomen.

Waarom TENA Luiers kiezen?slips

Het kiezen van het beste incontinentiemateriaal kan lastig zijn. U wilt natuurlijk niet dat u last heeft tijdens uw dagelijks leven en het moet goed beschermen. Het is lastig om een keuze te maken tussen alle verschillende soorten materialen. Gelukkig bieden luiers een uitkomst voor veel problemen.
Het ontwerp biedt optimaal comfort en pakt urineverlies aan. De luier is het meest geschikt voor zware incontinentie dankzij het zeer grote absorptievermogen. De slip kan discreet gedragen worden en sluit goed aan op het lichaam. Ook zijn de TENA luiers zeer geschikt voor in de zorg. Wanneer u de hele dag in bed moet liggen, is de kans op doorlekken groter, vooral bij de benen. Bij de luier is dit niet het geval, want deze wordt op de heup vastgezet en zo blijven de benen altijd goed beschermd. Ook is de luier tussentijds te openen zonder dat de volledige luier moet worden verwisseld.

Soorten TENA Luiers

Er zijn een aantal soorten TENA slips. Hierbij een overzicht:

  • De TENA Slip Plus biedt een zeer grote bescherming met een maximale absorptie en is ook de lichtste slip van TENA. De slip beschermt tegen vocht en kan ook gebruikt worden bij ontlastingsverlies. Het product garandeert een gezonde huid en het materiaal zorgt voor het beste comfort. Ook neutraliseert de slip de geur van ammoniak die kan voorkomen bij het dragen van de incontinentieslips.
  • De TENA Slip Maxi zorgt voor gemak en veiligheid bij vochtverlies en is daarnaast ook bruikbaar voor fecesincontinentie. Fecesincontinentie is een mooi woord voor ontlastingsincontinentie en ontlastingsverlies. De tapes van de TENA Slip Maxi kunnen aangepast worden zonder dat de slip kapot gaat. De Feel-Dry techniek is ook hierin toegepast. De kern absorbeert de urine gemakkelijk en snel en het houdt zelfs de plaatselijke urine vast. Voor minder doorlekken is er ook de Security-Barrier. De tapes kunnen opnieuw geopend en gesloten worden. De TENA Slip moet worden vervangen wanneer het door de urine-indicator wordt aangegeven.
  • De TENA Slip Ultima Medium & Large geven ultieme protectie, absolute absorptie en gewaarborgde droogheid in dit unieke product. Zelfs de tapes kunnen nog eens aangepast worden zonder dat de slip kapot gaat. Voor minder doorlekken is er ook de Security Barrier. De tapes kunnen opnieuw geopend en gesloten worden.