100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

Swash Incontinentie Verzorging

Uitstekende bescherming voor incontinentiezorg

Swash Verzorgend Wassen Zonder Water heeft naast het wassen zonder water voor bedlegerige patiënten, nu ook een lijn welke gericht is op de verzorging van incontinentie. Onze vochtige washandjes en wasdoekjes bieden naast hygiëne en verzorging ook uitstekende verzorging tijdens het wassen van de perineum omgeving.

Conserveersysteem via multifunctionals

Swash heeft een speciale lotion ontwikkeld welke huidverzorgende en vochtregulerende ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten bevatten een conserverende werking waardoor microbiologische stabiliteit van de producten gewaarborgd worden.

Fragrance Free (Parfumvrij): Hypoallergeen

Er is door dermatologen vastgesteld dat door de prevalentie van contactallergieën van parfum, parfum in incontinentieproducten niet gewenst wordt door de gebruikers. Hier heeft Swash iets op bedacht, u zult het vast niet raden, maar de innovatieve hulpmiddelen van Swash bevatten hierom dus geen parfumgrondstoffen. Nu komt het leuke, ondanks dat de lotion geen parfum bevat, heeft de lotion tóch nog een aangename, verfrissende en milde geur!

Dimethicone-olie

De Swash lotion is gemaakt van water en olie. De pure olie – 3% dimethicone – zorgt voor een verhoging van viscositeit en laat een barrièrelaag achter op de huid. Deze barrièrelaag kan niet worden weggespoeld door urineverlies, mooi hé! Dankzij de Swash incontinentieproducten is uw huid beschermd tegen urineverlies en/of ontlastingsverlies.

TENCEL® – Milieuvriendelijk

Onze hulpmiddelen zijn onder andere gemaakt van TENCEL®, houtvezel wat zich kenmerkt door haar zuiverheid, zachtheid en absorberend capaciteit.

Swash biedt een 3-in-1 formule: hygiëne, verzorging en bescherming!

swash incontinentie verzorging