100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

Merken

TENA Incontinentiemateriaal

Met meer dan 40 jaar ervaring is TENA de wereldleider op het gebied van incontinentiezorg. Een van de grootste merken die producten en diensten leveren aan consumenten en gezondheidszorginstellingen in negentig landen.

Met een marktaandeel van 40% is TENA marktleider in Europa, maar het merk groeit ook in de VS en Midden- en Zuid-Amerika, het Verre Oosten, India en andere ontwikkelingsgebieden. We zijn toonaangevend in de ontwikkeling van producten die voldoen aan de behoeften van consumenten, zorgverleners, artsen en gezondheidszorginstellingen over de hele wereld.

Wij zijn uw TENA Webshop

Wist u dat één op de vier vrouwen en één op de acht mannen vroeg of laat last krijgt van een of andere vorm van urineverlies? Er is waarschijnlijk geen enkele andere aandoening die zo frequent voorkomt en waarover toch zoveel misvattingen bestaan. TENA streeft ernaar om producten en diensten te ontwikkelen die de invloed die incontinentie heeft op het dagelijks leven zoveel mogelijk beperken. We zijn ons daarbij bewust van de vele emotionele aspecten van de aandoening. Daarom willen we onze kennis en ervaring aan anderen doorgeven en de misvattingen die zelfs nu nog bestaan, de wereld uit helpen. Wij leveren producten en diensten aan consumenten en gezondheidszorginstellingen in negentig landen. TENA is eigendom van SCA, dat naast TENA andere bekende merken bezit zoals Libresse, Libero, Plenty en Edet. TENA is de marktleider op het gebied van incontinentiemateriaal. De producten van TENA maken het mogelijk om zonder angst voor urineverlies uw dagelijkse bezigheden te blijven doen. TENA heeft een zeer compleet assortiment van incontinentieproducten voor urineverlies. De producten bieden een optimale bescherming en veel zekerheid. Ook is het dragen van het materiaal erg comfortabel. TENA maakt materiaal voor mannen en voor vrouwen. Bij de productie en ontwikkeling wordt niet alleen gekeken naar de bescherming, maar ook het comfort en het gebruiksgemak. Ook wordt er rekening gehouden met het gebruik in de zorg en de kosten van de incontinentiezorg. Zo wordt het steeds eenvoudiger en goedkoper om de TENA producten te gebruiken.

Abena Incontinentiemateriaal

Abena is al sinds 1953 een Deense producent van incontinentie- en verzorgingsproducten. Wij produceren op een toonaangevende en innovatieve manier.

Eén van de belangrijkste drijfveren van Abena is een gezonde toekomst voor iedereen. Dit streven we na door het aanbieden van een kwalitatief uitstekend assortiment en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn dan ook de eerste en enige Europese producent van incontinentieproducten die het Nordic Ecolabel voeren: hét Scandinavische milieukeurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een duurzaam geproduceerd product dat aan de meest strenge milieueisen voldoet.

Voor elk incontinentieprobleem de juiste oplossing

Voor elk incontinentieprobleem bieden wij de juiste oplossing, mede doordat we continu innoveren en investeren. Ons uitgebreide assortiment sluit daarom ook perfect aan op de dagelijkse behoefte van iedere gebruiker. Inmiddels is Abena uitgegroeid tot een sterk merk in de incontinentiezorg, baby luiers, huidverzorgingsproducten, onderzoekshandschoenen, wasproducten en bedbescherming. En we groeien nog steeds. Abena staat voor een goede kwaliteit. De producten worden in het eigen laboratorium getest op absorptie, duurzaamheid, kracht en kwaliteit. De kennis van de producten en de markt van Abena zorgt ervoor dat het altijd innovatieve en hoogwaardige producten kan leveren.

Attends Incontinentiemateriaal

Attends streeft naar oplossingen voor iedere vorm van incontinentie. Door producten aan te bieden waarbij u zich veilig, droog en comfortabel voelt. Het assortiment varieert van producten voor zeer lichte incontinentie tot producten voor volledige incontinentie. De producten van Attends beschikken over een uitstekende absorptiesnelheid en capaciteit, mede dankzij een unieke droogheidtechnologie genaamd Quick-Dry®. Alle producten van Attends hebben een uitstekende pasvorm, zijn ultrazacht met luchtdoorlatende buitenlaag en worden bovendien latexvrij geproduceerd. Attends heeft tevens een unieke 3-voudige bescherming tegen ongewenste geurtjes voor extra discretie.

Swash Incontinentie Verzorging

Arion heeft als eerste bedrijf het wasconcept ‘wassen-zonder-water’ geïntroduceerd in Europa. In Amerika werd dit concept destijds al breed ingezet en geaccepteerd in de zorg, maar voor de Europese markt was het een volledig nieuwe manier van wassen van zorgvragers op bed. Voor veel zorginstellingen was het dan ook een cultuuromslag toen de waskommen vervangen werden door pakketjes met wasdoekjes of washandjes. Sinds de introductie van wassen-zonder-water in 1999 werken veel zorginstellingen in Europa volgens dit concept.

De voordelen ten opzichte van traditioneel wassen met de waskom worden door alle gebruikers erkend, zelfs door degenen die vóór de implementatie van het concept zeer sceptisch en kritisch waren. Omdat het wassen van bedlegerige patiënten ook steeds meer voorkomt in de thuissituatie door mantelzorg en thuiszorg bieden we nu ook de Swash producten aan voor particuliere verkoop via webshops.

Hartmann

HARTMANN is een internationale onderneming met een breed pakket aan diensten en producten op het terrein van gezondheid en welzijn. U vindt Hartmann en hun producten overal waar mensen geholpen worden: in het ziekenhuis, bij de huisarts, in verzorgings – en verpleeghuizen en bij de thuiszorg. Centraal in ons denken en handelen staat de gezondheid en het welzijn van de mens.

Absorin

Met trots introduceert Absorin een complete en verbeterde lijn incontinentiemateriaal onder de naam Absorin Comfort. Absorin Comfort is het vernieuwde Absorin: gebruikmakend van de nieuwste technologie op het gebied van continentiezorg. Dankzij de vernieuwde, verantwoorde manier van produceren, draagt Absorin Comfort ook een steentje bij aan een beter milieu.

Optimale zekerheid en discretie

Het nieuwe absorptiemateriaal maakt de producten van Absorin Comfort nog dunner en discreter. Het absorberende poeder neutraliseert direct nare geurtjes en houdt urine nog sneller en beter vast. Alle producten van Absorin Comfort zijn vervaardigd uit materiaal in een katoenwitte uitvoering en hebben een verbeterde pasvorm. De light-producten zijn per stuk verpakt, zodat u het gemakkelijk en discreet met u mee kunt nemen.

Overzichtelijke kleurcodering

Dankzij de handige combinatie van kleuren, druppels en maataanduiding is het gebruik van Absorin Comfort in de praktijk heel eenvoudig. De kleurcodering is gekoppeld aan het absorptieniveau en volgt het bioritme van de gebruiker. Met Absorin Comfort kunt u voor elk moment van de dag vertrouwen op het juiste incontinentiemateriaal.

Seni

Miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen op Seni.

Seni voorziet mensen met incontinentie en zorgverleners in de thuiszorg en institutionele zorg van absorberende kwaliteitsproducten en speciale huidverzorgingsproducten.

  • Seni Active Plus Pants Large

    14.34

    Seni Active Plus Pants Large ademende incontinentiebroekjes voor zowel mannen als vrouwen die kampen met zwaar urineverlies. Hierdoor biedt Seni deze mannen of vrouwen een krachtige absorptievermogen van 2000ml per broekje. De buitenkant van deze soort incontinentiemateriaal van Seni Active Plus is gemaakt van zijdezacht comfortabel materiaal. Voorzien van een anatomisch gevormde pasvorm, anti-lekrandjes tegen lekkages en een elastisch tailleband. Zoals de productnaam al duidt: geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Dubbele absorptiekern zorgt voor het tegengaan van onaangename geurtjes. Heupomvang: 100-135cm en een verpakking bevat 10 stuks.

Depend

Depend is ontwikkeld om u alle bewegingsvrijheid te bieden en heeft een uitgebreid assortiment absorberende producten voor licht- tot zeer zwaar urineverlies. Incontinentiemateriaal van Depend geeft niet alleen een fris en droog gevoel, maar is daarnaast ook zeer betrouwbaar en discreet.