100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

Soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen

Soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen

Urineverlies is hedendaags een grote probleem bij veel vrouwen in Nederland en België. De meeste vrouwen schamen zich hiervoor en praten er vaak niet over. Incontinentieproblemen vormen belemmeringen tijdens dagelijkse activiteiten en het leven van deze vrouwen. Gelukkig bieden wij vrouwen een oplossing, namelijk speciale soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen. Urine-incontinentie is niet prettig en al helemaal niet als uw collega, vriendin of partner dit merkt of ruikt. Wij adviseren dus ook echt: koop verschillende soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen en kom erachter welke voor u geschikt is! Wij hebben het grootste assortiment incontinentiemateriaal van Nederland & België met alle merken incontinentiemateriaal. Bestel alstublieft geen reguliere maandverband of inlegkruisjes via een webshop en koop het niet bij een drogisterij. Dit materiaal is niet geproduceerd voor incontinentieproblemen en zullen dus ook snel doorlekken. Tevens kunnen ze lekkages niet tegengaan. Ook zijn deze maandverbanden/inlegverbanden/inlegkruisjes niet voorzien van de bekende Odour-Technologie. Deze technologie dient ervoor om ongewenste geuren (urinegeur) te neutraliseren. Koop dus dé desbetreffende soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen. Weet u niet welke soorten incontinentiemateriaal geschikt zijn voor u? U mag onze verpleegkundige altijd een mail sturen. Deze incontinentieproducten zijn hulpmiddelen die speciaal ontworpen zijn om urine te absorberen en vast te houden. Sommige soorten zetten urine om in gel dankzij SAP-absorptiekorrels. Bijna alle soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen neutraliseren urinegeurtjes en beschermen uw huid tegen huidirritaties. Soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen: de inleggers, de pants en de slips.

Incontinentie Inleggers voor vrouwen

De allerbeste en meest comfortabele bescherming tegen urineverlies is de incontinentie inlegger. Deze inleggers kunnen gewoon in uw eigen ondergoed gedragen worden. Zorgt u er alstublieft wel voor dat uw ondergoed strak zit en goed afsluit. Een inlegger heeft een absorberende bovenzijde en een onderzijde die urine niet laat ontsnappen. Uiteraard zit er aan de onderzijde een plakstrip waarmee de inlegger vastgezet kan worden in het ondergoed. Zo is de kans op verschuiving minimaal en lekkages hebben veel minder kans om door te lekken. Inleggers zijn in meerdere maten en soorten verkrijgbaar.

Incontinentie Pants (incontinentiebroekjes voor vrouwen)

Incontinentiebroekjes, met een mooi woord ‘Pants’ genoemd, worden steeds populairder bij vrouwen. Tegenwoordig vinden sommige vrouwen het prettiger om incontinentiebroekjes te dragen in plaats van ander materiaal. Ze voelen zich comfortabeler, beter beschermd en het kan gedragen worden als normaal ondergoed. Dit houdt in dat u geen eigen ondergoed meer hoeft te dragen en er zeker van bent dat een incontinentiebroekje uw urine opneemt. De incontinentiebroekjes zijn er in verschillende soorten en maten. U moet alert zijn bij het maken van de juiste keuze incontinentie pants. Wij adviseren u altijd één maat kleiner te bestellen zodat u niet onzeker hoeft te zijn over lekkages. Incontinentie pants moeten perfect aansluiten, voornamelijk bij uw buik, liezen en benen. Onze incontinentiebroekjes zijn 100% discreet en worden ook 100% discreet thuisbezorgd.

Incontinentie Slips (luiers voor vrouwen)

Slips, ook wel luiers voor volwassenen vrouwen genoemd. Ze lijken op luiers voor baby’s. Een incontinentieslip is een inlegverband en luier in-1. Prijstechnisch een groot voordeel, dit houdt de kosten laag. Vaak hebben deze luiers een hele hoge absorptiecapaciteit. De luier wordt vastgezet aan uw heup met een plakband of klittenband. Een groot voordeel voor uw onderlichaam. Urine kan totaal niet weglekken, omdat u zelf de slip perfect om het lichaam kunt vastzetten. U kunt een slip zo strak mogelijk vastzetten als u zelf maar wilt!

Welke soort incontinentiemateriaal u uiteindelijk kiest, blijft uw persoonlijke keuze. Alle soorten incontinentiemateriaal voor vrouwen zijn speciaal geproduceerd voor het vrouwelijke geslacht en is gemaakt om u zo goed mogelijk te beschermen tegen urineverlies.