100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

Informatie voor mannen

Welke soorten incontinentiemateriaal bestaan er speciaal voor mannen?

Last van urineverlies? Wilt u voorkomen dat uw collega’s of vriendenkring dit weten? Dan bent u bij 123incontinentie bij het juiste adres. U hoeft niet meer naar de Kruidvat of Apotheek om inleggers te kopen, het kan nu veel discreter en goedkoper. Onze inleggers zijn voorzien van de krachtigste absorptiekorrels en neutraliseren onaangename geurtjes. Al onze incontinentiematerialen voor mannen zijn anatomisch gevormd aan een mannelijk lichaam.

Wat doen onze incontinentiematerialen eigenlijk?

  • Speciaal gemaakt om licht tot zwaar urineverlies te absorberen.
  • Dankzij Odour neutralisatoren wordt urinegeur direct geneutraliseerd.
  • Geen huidirritaties en totaal geen contact met urine dankzij de absorptiekorrels.

Waar te koop?

Incontinentiematerialen koopt u liever niet bij een drogisterij of apotheek omdat ze weinig discretie bieden. Wij hebben hier iets op bedacht, namelijk het online bestellen en beveiligd afrekenen van uw incontinentiemateriaal via onze webshop. Alles wat bij ons de deur uitgaat, is anoniem en 100% discreet verpakt. Wist u al dat wij zelfs geen 123incontinentie barcodelabel op de doos hebben staan?

Welke soort incontinentiemateriaal is geschikt bij licht tot matig urineverlies?

Verliest u dagelijks een paar druppeltjes urine? Dan heeft u jammer genoeg druppelincontinentie. Bij druppelincontinentie adviseren wij TENA Men Level 0. Dit is een dunne inlegger speciaal voor mannen met lichte urineverlies. Gebruik goed fixerend ondergoed zodat urine niet kan ontsnappen aan de zijkanten, dit gebeurt wel zodra u een boxershort gaat dragen. Wist u al dat het niet slim is om dubbele inleggers te gebruiken voor meer zekerheid? U bent dankzij TENA Men ten alle tijden beschermd dankzij de superieure absorptievermogens, dubbele inleggers voegen geen toegevoegde waarde toe. Is de Tena Men Level 0 niet absorberend genoeg? Ga dan een level hoger, bijvoorbeeld naar de Level 1 of Level 2. 

Absorberende incontinentiebroekjes voor mannen

Help, ik zit in een korfbal team en kleed me om samen met mijn teamgenoten, straks zien ze mijn Tena Men inlegger! Ook hier hebben wij iets op bedacht, namelijk het leveren en op voorraad nemen van een absorberend incontinentiebroekje gemaakt van katoen wat veel urine kan absorberen.

tena-men-level-1
tena-men-level-3
pants mannen
Abena Abri-Man Formula 2

Welke inlegger is geschikt bij matige tot zeer zware urineverlies?

Verliest u regelmatig urine? Bestel dan de TENA Men Level 3, de Abena Abri-San of de Attends Contours. Deze inleggers kunnen erg veel urine absorberen, sommige bijna 3 liter! Ook hier geldt, draag goed fixerend ondergoed.