100% DISCREET

Vertrouwd & Anoniem

SUPERSNEL

Zelfde dag verzonden

Wat voor soort incontinentiemateriaal is TENA Lady?

Incontinentiemateriaal TENA Lady

TENA Lady is incontinentiemateriaal speciaal gemaakt voor vrouwen. TENA heeft een groot assortiment diverse soorten incontinentiemateriaal TENA Lady met verschillende opnamecapaciteiten. Het assortiment bevat inleggers, geschikt voor zeer licht tot matig urineverlies, en pants. De inleggers en pants van TENA Lady zijn gemaakt voor licht urineverlies, dit is het verlies van een paar druppels of het verlies van scheuten urine. Er zijn veel verschillende soorten en maten in het Lady-assortiment, maar je kan het verdelen in drie groepen: zeer licht, licht en matig. Het is een kwestie van uitproberen om het perfecte product te vinden voor uw klachten. Probeer wel eerst het product te vinden wat u het meest bevalt en daarna de absorptiecapaciteit te vergroten, wanneer u hier behoeft aan heeft. Alle producten verzekeren u van een droog en schoon gevoel. Ze zijn ademend, hebben een pasvorm die het lichaam goed omsluit en bevatten ook Odour Control, dit neutraliseert vieze luchtjes. De Lady producten zijn speciaal gemaakt voor vrouwen, met een pasvorm speciaal voor de vrouw en een vrouwelijk design. Ook zijn ze extreem discreet, niemand zal merken dat u incontinentiemateriaal gebruikt.

Welke soort TENA Lady is geschikt voor mij?

Het vinden van het beste TENA Lady product voor u kan lastig zijn, maar kunnen wij u daarbij helpen. Het belangrijkste is natuurlijk uw persoonlijke omstandigheden en voorkeur. Er zijn ook nog een paar andere aspecten waar u rekening mee moet houden. Ten eerste uw eigen zelfstandigheid, kunt u zelf een inlegger en pants verwisselen of moet iemand u daarbij helpen. Ten tweede de grootte van de incontinentieproblemen, veel urineverlies kan niet opgevangen worden door een lichte inlegger. Bekijk dus altijd goed het absorptievermogen van het product en zoek de geschikte hoeveelheid voor u. Ten derde de grootte van het TENA Lady materiaal. Dit is vooral belangrijk bij pants, want als deze te groot of te klein zijn, gaan ze lekken. De juiste maat zorgt voor een betere bescherming en het zit ook lekkerder. Als laatste wanneer u het materiaal gebruikt. Wanneer u in de nacht incontinentiemateriaal gebruikt, heeft u ander materiaal nodig dan overdag. Er zijn inleggers en incontinentiebroekjes speciaal voor in de nacht, genaamd TENA Lady Maxi Night en de TENA Lady Pants Night. Deze blijven bescherming geven, zelfs in een liggende positie. Zo blijft u altijd droog in de nacht.

TENA voor vrouwen

Het incontinentiemateriaal TENA Lady is al een lange tijd de populairste bescherming tegen urineverlies. Wat TENA uniek maakt ten opzichte van de concurrerende merken, is dat TENA innovatie zeer belangrijk vindt. Hierdoor beschikken hun producten altijd over de nieuwste technologieën. U kunt erop vertrouwen dat TENA altijd goed scoort op gebieden als bescherming, hygiëne en discretie. Ook zijn er zeer veel verschillende soorten incontinentiemateriaal TENA Lady voor verschillende vormen van incontinentie. De producten speciaal voor de vrouw sluiten perfect om het lichaam voor een optimaal comfort en de beste bescherming. Ook kunt u bij ons de TENA Lady Pants Discreet bestellen. Deze verkopen wij al aan honderden tevreden klanten.